Over

Kopseer wil dansen, muziek maken, spelen. Voor kinderen, jongeren en iedereen die dat ooit geweest is. Kopseer vertelt verhalen over schone en lelijke dingen en over hoe dicht die twee bij elkaar staan. Over datgene waarvan anderen willen dat jij het niet ziet.

Kopseer bekijkt de dingen op z'n kop, zoomt in, bekijkt de voor- én achterkant. Kopseer is drie makers, drie meningen, drie werelden. Drie maal drie is bij hen geen negen, het is zestien honderd duizend. En één. Voldoende om een hele zaal te verwonderen en te doen wegdromen. Want realiteit is er al genoeg.

Wie is wie?

Aline en haar stem reizen de halve wereld rond met verschillende muziektheatercompagnies. Maar haar stem wordt zonder twijfel het meest herkend door Vlaamse kinderen. Eerlijk? Aline is blij dat ze soms haar stemmetjes kan uitzetten. Gelukkig zijn er het voetbal en haar vrienden van ‘Kopseer’ om bij te gaan schuilen.

#Frozen#TheIncredibles #DespicableMe... #VoetballenOpWoensdag #CompleteVocalInstituteCopenhagen #MoetVeelVanBuitenLeren #Diva

Aline

Stan verzamelt stoffige synths en troebele trompetten. Als de instrumenten meewillen, maakt hij muziek op het podium. Zit het tegen, dan krijg je ruis voorgeschoteld. Maar dan wel de meest prachtige ruis. Of hij nu een rhodes, theekop, bas, telefoon, krant, cornet of synthesizer moet bedwingen, dat maakt niet uit: voor je oren is het muziek.

#WinnerEuropeanComposersCompetition #HupHollandHup #Dirigent #KlankbazaarStudioStan #PassiefSporten

Stan

Olympe staat in spagaat tussen haar fototoestel en het podium. Dans en fotografie smelten als camembert en witte wijn perfect samen in de perfecte fondue. Als ze zin heeft, doet ze misschien een pirouette of gooit ze een been in de lucht. Of iets anders. Met Olympe verwacht je je best altijd aan het onverwachte.

#MasterOfPhotography #SonyAwards #Verhuis-ervaringsdeskundige #KoninklijkeBalletschoolAntwerpen #Oriëntatiegevoel=NIHIL

Olympe

Kopseer VZW
Kistemaeckersstraat 38 bus 1
2140 Borgerhout
BE0677.425.927
Boekingen:
Huis Alma
Katrien Daniëls
katrien@huisalma.be
+32 479 333 847
www.huisalma.be